visitas

visitas
visitas

jueves, 16 de febrero de 2012

SIERADEN WORKSHOP


Cursus sensibilisatie methode voor creativiteit

Workshop Sieraden maken

Deze cursus is afkomstig van een kunstenares en een psycholoog om ruimtes, te creëren volgens de behoeften van de moderne man en vrouw, aanbieden van een beetje over de innerlijke wereld en persoonlijke ontwikkeling, te verkennen je talenten als uitgangspunt, Je zal wat jouw capaciteit voor creativiteit ontdekken, en leren te ontwikkelen om bij te dragen aan de harmonie en de rust van de geest.

Dit proces kost tijd, motivatie en biedt een leidraad voor persoonlijke ontwikkeling, een nieuwe waarde en een persoonlijke toets te geven.

Leer hoe om deel te nemen in de recycling van materialen om een edelsteen aan een nieuwe en nuttige accessoires te creëren maken volgens uw smaak en behoeften

Leer oorbellen, armbanden en kettingen te maken in verschillende materialen zoals leer, hars, metal, rock, organische textiel en kunststoffen.

Unieke en artistieke, het delen in een vriendelijke sfeer, dat creatieve ontwikkeling stimuleert

Deze cursus leert u inzien dat er vaak meerdere mogelijkheden zijn om een simpel sieraad te maken en dat de kleinste veranderingen soms tot grote verschillen leiden. De gebruikte materialen zijn niet alleen materialen die u waarschijnlijk allemaal kent maar ook . gerecycleerd materiaal

Materialen waar u in eerste instantie helemaal niet aan zult denken. Deze materialen zorgen vaak voor spannende en bijzondere ontwerpen! Leuk om zelf te dragen, maar ook origineel om cadeau te doen!

Deze cursus “sieraden maken” is voor iedereen geschikt, voor jong en oud, voor man of vrouw. Kortom, voor iedereen die niet alleen sieraden wil maken maar ook graag meer wil weten over de achtergronden van de gebruikte materialen. We leren u ook hoe u ideeën opdoet. Dus ook als u even geen inspiratie heeft dan weet u hoe u uw creatieve motor weer op gang brengt!

Kortom deze cursus is een aanrader voor iedereen die zijn eigen unieke sieraden wil ontwerpen, maken, dragen en eventueel wil verkopen.

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

10 lessons bij een gemiddeld studietempo van 4 lessen per maand. U kunt echter zelf bepalen of u sneller of langzamer leert.

U ontvangt een prachtig cursuspakket, bestaand uit losbladig cursusmateriaal en een handige ringband om dit materiaal in op te bergen.Wanneer: Zaterdagen zondag van 11:00 tot 13:00
Kosten: € 200 (10 lessen)
Losse lessen: € 25.00